Vil du have fedtfattigt og mørt okse kød, der er produceret i harmoni med naturen.

Kødets kvaliteter:

  • Magert 3-8 % fedt
  • Mørt
  • Kort fibre, kræver 20 % kortere tilberedningstid
  • Dyrlæge kontrolleret

Sortiment:

  • 1/4 Slagtekalv
  • En 1/4 Slagtekalv vil være ca. 65-90 kg. Der består af alt slags kød såsom, mørbrad, steak, stege, småkød, Fars og meget mere
  • 1/2 Slagtekalv
  • 1/2 Slagtekalv vil være ca. 130-180 kg. Der består af alt slags kød såsom, mørbrad, steak, stege, småkød, Fars og meget mere
  • Oksehak
  • Oksehakken laves af køer eller kvier, og sælges i forskellige mængder, minimum 5kg
Prisliste
1/4 Slagtekalv 58 kr./kg
1/2 Slagtekalv 58 kr./kg
Oksehak 60 kr./kg

Slagtningen

Dyrene bliver slagtet hos det lokale slagtehus, som er et godkendt slagteri, og hænger derefter til modning i slagteriets kølerum.

Efter endt modning parteres dyret således, at alle 1/4 eller 1/2 består af lig meget kød fra henholdsvis boven, ryggen, låret samt hakket kød.

Afhentning

Når du skal hente kødet, aftales det hvilken dag der skal parteres, så du som køber er med når slagtekroppen parteres, på denne måde får du enkelte stykker i de størrelser du ønsker, så det passer til din hverdag.